Beoordeel dit item
(1 Stem)
Heel Nederland wordt knapper dankzij de kapper!

5.000 'Trotse Kappers' in de Heineken Music Hall

Op 23 november a.s. wordt er een groots kappersfeest georganiseerd in de Heineken Music Hall in Amsterdam, waarbij alle kappers in Nederland in het zonnetje worden gezet. Het initiatief is afkomstig van het nieuwe platform 'Trotse Kappers', dat al breed wordt gesteund door een aantal grote kappersorganisaties en de ANKO.

dinsdag, 01 juli 2014 00:00

Kies voor de juiste medewerkers

Beoordeel dit item
(0 stemmen)
Kies voor de juiste medewerkers

Pepptalk is de maandelijkse rubriek in TOPHAIR door hoofdredacteur Wolfgang Peppmeier. En nu dus ook in de vorm van een Blog!

Beoordeel dit item
(1 Stem)
De Kapsalon Award 2014 verkiezing is in volle gang!

De stembussen zijn nog maar een maand open en vele salons nemen actief deel. Met ruim 2.000 uitgebrachte en gecontroleerde stemmen zijn alle verwachtingen overtroffen. Dat geldt ook voor het brede draagvlak onder salons en (media) partners. We zien nog steeds het aantal actief deelnemende kapsalons stijgen. Dat vertaalt zich ook in de stroom stemmen die dagelijks groeit.

Beoordeel dit item
(2 stemmen)
De genomineerden van de Vision of the Elite Award

De inzendingen stroomden de afgelopen weken bij ons binnen, en nu kunnen wij jullie met trots de genomineerden voor de Vision of the Elite Award 2014 meedelen!

Pagina 1 van 22

Nog geen TOPHAIR Magazine abonnee? Profiteer nu!

Nog niet bekend met TOPHAIR Magazine? Probeer dan 3 nummers op proef voor slechts € 10,-. Zonder verdere verplichtingen! Na ontvangst van het derde nummer stopt automatisch de verzending en dus ook uw proefabonnement.

Ik wil een proefabonnement

Spoor & Partners Uitgeefdiensten B.V.TOP HAIR Benelux is een uitgave van:

Spoor & Partners Uitgeefdiensten B.V.
Postbus 20
2040 AA Zandvoort
Tel: 023 574 08 81
E-mail: contact@tophair.nl