donderdag, 23 juni 2016 16:22

Geen gezeur aan je hoofd bij de kapper

Beoordeel dit item
(2 stemmen)
Geen gezeur aan je hoofd bij de kapper

Onderzoek* heeft uitgewezen dat 41% Nederlanders behoefte heeft aan rust bij de kapper. Opvallend is dat werkenden liever in stilte naar de kapper gaan dan niet-werkenden. Wellicht komt dit doordat ze op hun werk al vaker moeten praten en de kapper juist zien als een heerlijk rustmomentje.

maandag, 20 juni 2016 15:40

[BLOG] Op haren en snaren [15]

Beoordeel dit item
(0 stemmen)
[BLOG] Op haren en snaren [15]

[blogpost] Op Haren & Snaren [15] | door Walter Postma  @kapsalonrosa
Walter Postma is Kapper en Haarwerk-leverancier bij kapsalonRosa, en geeft trainingen & showpresentaties aan collega-kappers in heel Nederland. Als hobby schrijft deze ondernemer (song)teksten voor Lyricle.nl. In deze column schrijft hij over zaken uit het dagelijks leven,bespiegelingen op de actualiteit en geeft af en toe vrijblijvende adviezen… 

maandag, 20 juni 2016 14:57

Hairjewelz by Elle!

Beoordeel dit item
(0 stemmen)
Hairjewelz by Elle!

Elle Timmermans, al 10 jaar kapster, is altijd creatief bezig en altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen. Rondkijkend in winkels of op internet kon zij niet de stijl qua haaraccessoires vinden waar zij naar op zoek was. Dat is de reden dat Elle maar zelf aan de slag is gegaan.

Beoordeel dit item
(0 stemmen)
Euro So.Cap. op Top Hair International 2016

Het assortiment van Euro So.Cap.: completer, gevarieerder en gebruiksvriendelijker. Dat waren de drie belangrijkste speerpunten van de Euro So.Cap. beursstand op de in maart gehouden Top Hair International in Düsseldorf. Pronkstuk uit het complete assortiment is de Seiseta Invisible Clip-on. Een uniek systeem dat steeds vaker in de kapsalons wordt aangeboden en door kappers wordt ingezet om klanten een bredere keuze te bieden.

Pagina 1 van 91

Nog geen TOPHAIR Magazine abonnee? Profiteer nu!

Nog niet bekend met TOPHAIR Magazine? Probeer dan 3 nummers op proef voor slechts € 10,-. Zonder verdere verplichtingen! Na ontvangst van het derde nummer stopt automatisch de verzending en dus ook uw proefabonnement.

Ik wil een proefabonnement

Spoor & Partners Uitgeefdiensten B.V.TOP HAIR Benelux is een uitgave van:

Spoor & Partners Uitgeefdiensten B.V.
Postbus 20
2040 AA Zandvoort
Tel: 023 574 08 81
E-mail: contact@tophair.nl