woensdag, 19 november 2014 14:16

Curl Fever & Fix Fabulous

Beoordeel dit item
(2 stemmen)
Curl Fever & Fix Fabulous

Kérastase heeft haar Couture Styling Collectie uitgebreid met de komst van Curl Fever en Fix Fabulous . Twee absolute aanwinsten die staan voor innovatie en creativiteit!

Beoordeel dit item
(2 stemmen)
The Hair Project, hét vakevenement voor kappers!

In een gezellige, intieme setting vindt in Kortrijk Xpo op 8 en 9 maart 2015 de tweede editie van The Hair Project plaats, hét event voor kappers in de Benelux. Dit nieuwe concept, vorig jaar gelanceerd in Nederland, spreekt zowel kappers als leveranciers enorm aan. Dat blijkt onder andere uit de interesse van nieuwe merken én de terugkeer van grotere merken.

Beoordeel dit item
(2 stemmen)
Kijk The International TrendVision Award 2014 online!!

Beleef het thuis: The International TrendVision Award (ITVA) 2014!

Het jaarlijkse internationale wedstrijdevenement van Wella Professionals vindt plaats op zondag 23 november in Monaco en wordt live uitgezonden via de website van Wella Professionals: www.wella.com/live vanaf 14.00 uur.

dinsdag, 18 november 2014 09:19

Tophair Product Guide 2015

Beoordeel dit item
(2 stemmen)
Tophair Product Guide 2015

 

De Tophair Product Guide is een 42 pagina's tellende, overzichtelijke gids met 7 verschillende categorieën en geeft je een goed overzicht van de meest opvallende, heilzame en exclusieve producten.

Pagina 1 van 32

Nog geen TOPHAIR Magazine abonnee? Profiteer nu!

Nog niet bekend met TOPHAIR Magazine? Probeer dan 3 nummers op proef voor slechts € 10,-. Zonder verdere verplichtingen! Na ontvangst van het derde nummer stopt automatisch de verzending en dus ook uw proefabonnement.

Ik wil een proefabonnement

Spoor & Partners Uitgeefdiensten B.V.TOP HAIR Benelux is een uitgave van:

Spoor & Partners Uitgeefdiensten B.V.
Postbus 20
2040 AA Zandvoort
Tel: 023 574 08 81
E-mail: contact@tophair.nl