Beoordeel dit item
(0 stemmen)
FNV MOOIDag op 13 oktober in het teken van de toekomst

FNV MOOI organiseert ook dit jaar weer de FNV MOOIDag en is dit jaar groter dan ooit! Met inspirerende sprekers en presentaties, een ruime keuze uit verschillende Look & Learns en een kennis- en belevingsmarkt vergroten werknemers, ZZP'ers, leerlingen en uitkerings-gerechtigden, werkzaam in de uiterlijke verzorging en persoonlijke dienstverlening, op 13 oktober hun kennis en netwerk op hun vakgebied. Met als locatie het prestigieuze cruiseschip ss Rotterdam wordt het een dag vol inspirerende onderwerpen, nieuwe inzichten, veel voordeel en vooral een leuk dagje uit met collega's!

dinsdag, 26 augustus 2014 10:14

Speciaal voor ANKO-leden! Mis het niet!

Beoordeel dit item
(2 stemmen)
Speciaal voor ANKO-leden! Mis het niet!

MyHairDressers.com organiseert op 15 september van 14.00 tot 17.00 uur de SEE-DO-STOP-CHECK workshops voor ANKO-leden waarmee beginnende en ervaren kappers nieuwe technieken volledig leren beheersen. Normaal bedraagt deze workshop €35 per persoon maar voor ANKO-leden die een MHD lidmaatschap hebben is deze helemaal gratis.

woensdag, 20 augustus 2014 00:00

[Blog] Handlangers?

Beoordeel dit item
(1 Stem)
[Blog] Handlangers?

Pepptalk is de maandelijkse rubriek in TOPHAIR door hoofdredacteur Wolfgang Peppmeier. En nu dus ook in de vorm van een Blog!

maandag, 18 augustus 2014 11:20

Professioneel adviseren / klant onder de loupe

Beoordeel dit item
(1 Stem)
Professioneel adviseren / klant onder de loupe

In TOPHAIR juli/aug werd er al een groot stuk van dit artikel geplubliceerd, echter door ruimtegebrek kon niet het hele artikel geplaatst worden. Dus bij deze het gehele artikel!

Pagina 1 van 24

Nog geen TOPHAIR Magazine abonnee? Profiteer nu!

Nog niet bekend met TOPHAIR Magazine? Probeer dan 3 nummers op proef voor slechts € 10,-. Zonder verdere verplichtingen! Na ontvangst van het derde nummer stopt automatisch de verzending en dus ook uw proefabonnement.

Ik wil een proefabonnement

Spoor & Partners Uitgeefdiensten B.V.TOP HAIR Benelux is een uitgave van:

Spoor & Partners Uitgeefdiensten B.V.
Postbus 20
2040 AA Zandvoort
Tel: 023 574 08 81
E-mail: contact@tophair.nl