Beoordeel dit item
(0 stemmen)
Nieuw bij Roverhair: True Celebrity Color Saver

Een kleine lijn met een groot resultaat! Voor mooi verzorgd en gezond haar. True Celebrity Color Saver Shampoo, Color Saver Conditioner en Color Saver Milk Leave-In.

Beoordeel dit item
(0 stemmen)
[Close up] Nouveau Contour: voorsprong voor de kapper

Micropigmentatie is één van de snelst groeiende specialisaties binnen de beauty branche. In de afgelopen decennia heeft het zich ontwikkeld van eenvoudige permanente make-up naar een superieure micropigmentatie techniek. Nouveau Contour is koploper op dit gebied en biedt de kapper een lucratieve extra salonservice. Expert Frida Werensteyn legt uit.

Beoordeel dit item
(0 stemmen)
Bescherm en herstel je haar met LAKMÉ Teknia Sun Care

De zomer staat weer voor de deur en dan heeft je haar het altijd wat lastiger. Zon, zee, het is heerlijk, maar niet echt goed voor je haar. Om je kwetsbare haren extra te beschermen, introduceert Lakmé een speciale zonnelijn: Teknia Sun Care.

Beoordeel dit item
(4 stemmen)
Stralende kinderen tijdens FunCare4kids dag

Op vrijdag 8 mei jl. organiseerde de Stichting FunCare4Kids voor de zesde keer een fundag voor kinderen met een moeilijke thuissituatie. Vanwege het grote succes van voorgaande jaren vond deze dag weer bij Keune Haircosmetics in Soest plaats. Dit keer waren er 28 kinderen in de leeftijd van 12 tot 14 jaar die een metamorfose hebben mogen ondergaan.

Pagina 1 van 52

Nog geen TOPHAIR Magazine abonnee? Profiteer nu!

Nog niet bekend met TOPHAIR Magazine? Probeer dan 3 nummers op proef voor slechts € 10,-. Zonder verdere verplichtingen! Na ontvangst van het derde nummer stopt automatisch de verzending en dus ook uw proefabonnement.

Ik wil een proefabonnement

Spoor & Partners Uitgeefdiensten B.V.TOP HAIR Benelux is een uitgave van:

Spoor & Partners Uitgeefdiensten B.V.
Postbus 20
2040 AA Zandvoort
Tel: 023 574 08 81
E-mail: contact@tophair.nl