donderdag, 23 oktober 2014 16:30

[BLOG] Op haren en snaren [10]

Beoordeel dit item
(3 stemmen)
[BLOG]  Op haren en snaren [10]

[blogpost] Op Haren & Snaren [10] | door Walter Postma  @kapsalonrosa

Mijn twee weken vakantie vlogen voorbij,en toen ik terugkwam vond ik een mail in mijn “inbox” van de Kapsalon Award. We zouden wel eens hoog kunnen gaan eindigen bij deze verkiezing!!!

dinsdag, 21 oktober 2014 15:25

Winnaars AIPP Awards

Beoordeel dit item
(3 stemmen)
Winnaars AIPP Awards

Tijdens de Alternative Hair Show werden de AIPP Awards uitgereikt. Deze prestigieuze hairdressing photographic and presentation contest, georganiseerd door de AIPP [International Professional Hairdressing Magazines Association], vond plaats in het altijd bijzondere in Royal Albert Hall - Londen

Beoordeel dit item
(2 stemmen)
Anya Haarhoff nieuwe General Manager L’Oréal

Anya Haarhoff (40) begint  1 november als de nieuwe General Manager L'Oréal Nederland. Sinds 2002 is Anya al werkzaam bij L’Oréal Professional in verschillende marketingfuncties en actief in verschillende landen waaronder de UK en Thailand waar ze General Manager was voor de divisie Professionele Producten.

 

Beoordeel dit item
(3 stemmen)
Minister Kamp Economische Zaken


Vrijdag stuurde de ANKO een brief naar minister Kamp van Economische Zaken met daarin een oproep werk te maken van het bestrijden van regeldruk in het winkelambacht. ANKO voert sinds afgelopen zomer een coalitie van brancheorganisaties aan die zich hard maakt voor minder regeldruk en meer ruimte om te ondernemen.

Lees hier verder op ANKO.nl

Pagina 1 van 30

Nog geen TOPHAIR Magazine abonnee? Profiteer nu!

Nog niet bekend met TOPHAIR Magazine? Probeer dan 3 nummers op proef voor slechts € 10,-. Zonder verdere verplichtingen! Na ontvangst van het derde nummer stopt automatisch de verzending en dus ook uw proefabonnement.

Ik wil een proefabonnement

Spoor & Partners Uitgeefdiensten B.V.TOP HAIR Benelux is een uitgave van:

Spoor & Partners Uitgeefdiensten B.V.
Postbus 20
2040 AA Zandvoort
Tel: 023 574 08 81
E-mail: contact@tophair.nl