woensdag, 17 december 2014 14:49

Professioneel adviseren | Wolfgang Peppmeier

Beoordeel dit item
(1 Stem)

Beste Abonnee, in december heeft u geen 'gewone' TOPHAIR magazine ontvangen maar daarvoor een fraai modellenboek met mannenkapsels. Vanaf januari 2015 komt er een TOPHAIR nieuwe stijl uit met een andere indeling. De 10e en tevens laatste aflevering van deze serie verschijnt daarom op deze website.

woensdag, 17 december 2014 14:34

[Blog] Creativiteit | door Wolfgang Peppmeier

Beoordeel dit item
(0 stemmen)

Pepptalk is de maandelijkse rubriek in TOPHAIR door hoofdredacteur Wolfgang Peppmeier. Nu dus ook in de vorm van een Blog!

woensdag, 17 december 2014 10:26

Mooi haar is iets dat iedereen graag wil!

Beoordeel dit item
(1 Stem)
Mooi haar is iets dat iedereen graag wil!

Misschien komen ze met hun vragen ook wel eens bij jullie in de salon, mensen die gebukt gaan onder hun kaalheid/kale plekken door ziekte of door andere invloeden. Weet jij dan wat te doen? Neem je de tijd voor ze en weet jij waar je ze eventueel naar toe kunt door verwijzen? MoveHs is zo'n bedrijf waar ze alles weten en kunnen op dit gebied!

donderdag, 11 december 2014 17:06

Online Kappersuniversiteit

Beoordeel dit item
(4 stemmen)
Online Kappersuniversiteit

Vanuit je eigen stoel alles leren om van je salon een succes te maken, dat kan met de Online KappersUniversiteit. Via YouTube filmpjes, webinars & blogs vertellen de Da Vinci-Adviseurs en adviseurs zoals Ronald Geerlings, Erik Swabedissen, Gert van Mourik & Wolfgang Peppmeier je alles wat je wilt weten om van jouw salon een succes te maken.

Pagina 1 van 36

Nog geen TOPHAIR Magazine abonnee? Profiteer nu!

Nog niet bekend met TOPHAIR Magazine? Probeer dan 3 nummers op proef voor slechts € 10,-. Zonder verdere verplichtingen! Na ontvangst van het derde nummer stopt automatisch de verzending en dus ook uw proefabonnement.

Ik wil een proefabonnement

Spoor & Partners Uitgeefdiensten B.V.TOP HAIR Benelux is een uitgave van:

Spoor & Partners Uitgeefdiensten B.V.
Postbus 20
2040 AA Zandvoort
Tel: 023 574 08 81
E-mail: contact@tophair.nl