Beoordeel dit item
(0 stemmen)
[Close up] Hair-World Opleidingsinstituut Dordrecht (2 locaties)

Het Hair-World Opleidingsinstituut in Dordrecht is net opgericht door collega-kappers Kim Knoester en Huseyin Isik. Ze kenden elkaar van de werkvloer in de kapsalon Vip in Dordrecht en weten precies wat er in de praktijk nodig is.

dinsdag, 06 oktober 2015 20:40

Trinity Trend Day

Beoordeel dit item
(9 stemmen)
Trinity Trend Day

Afgelopen zondag stond er een hoop op het programma van Trinity, het exclusieve kappersmerk uit Zwitserland! Het Orpheus Theater in Apeldoorn was het podium voor de jaarlijkse  Trinity Trend Day.

maandag, 28 september 2015 20:32

Creative Crash Show L'Oréal Professionnel

Beoordeel dit item
(2 stemmen)
Creative Crash Show L'Oréal Professionnel

Dit jaar had L'Oréal Professionnel wel een heel bijzondere lokatie voor de jaarlijke trendcollectie; Paradiso, dé poptempel in Amsterdam! Topstylisten als Francis Schroembges, Tim Kruik, Dominic Vleer en het Creative Team van Kinki Kappers konden hier vanavond hun haarkunsten tonen.

maandag, 21 september 2015 19:30

Icons of the Hair Industry Show 2015

Beoordeel dit item
(1 Stem)
Icons of the Hair Industry Show 2015

WELLA organiseerde voor de tweede keer het groots evenement waarin de gasten werden getrakteerd op shows van Wella Professionals en Sebastian Professional, boordevol inspirerend talent en trends met de Icons on stage. Tevens was er een podium voor de Britse kappers HOB Academy en Bobhead Creative Hairdressers uit België.

Pagina 1 van 68

Nog geen TOPHAIR Magazine abonnee? Profiteer nu!

Nog niet bekend met TOPHAIR Magazine? Probeer dan 3 nummers op proef voor slechts € 10,-. Zonder verdere verplichtingen! Na ontvangst van het derde nummer stopt automatisch de verzending en dus ook uw proefabonnement.

Ik wil een proefabonnement

Spoor & Partners Uitgeefdiensten B.V.TOP HAIR Benelux is een uitgave van:

Spoor & Partners Uitgeefdiensten B.V.
Postbus 20
2040 AA Zandvoort
Tel: 023 574 08 81
E-mail: contact@tophair.nl