zondag, 03 juli 2016 23:10

Wearable Hair

Beoordeel dit item
(4 stemmen)
Wearable Hair

Coiffures Gilbert lanceerde de collectie ‘Wearables’. Kapsels en stijlen voor echte mannen en vrouwen. Niet voor perfecte modellen, maar voor gewone mensen. Getoond door klanten uit de salon. De Wearables collectie straalt volledig uit waar Coiffures Gilbert voor staat: kwaliteit, authenticiteit en toepasbaarheid.

 

donderdag, 30 juni 2016 19:14

Collectie Earth Nomads 2016

Beoordeel dit item
(0 stemmen)
Collectie Earth Nomads 2016

Salon Haarvisie uit Rijswijk komt met een eigen collectie: Earth Nomads. Kernwoorden voor deze collectie zijn: individualiteit, identiteit, reizen, digitale netwerken en de hang naar onze roots.

donderdag, 23 juni 2016 16:22

Geen gezeur aan je hoofd bij de kapper

Beoordeel dit item
(2 stemmen)
Geen gezeur aan je hoofd bij de kapper

Onderzoek* heeft uitgewezen dat 41% Nederlanders behoefte heeft aan rust bij de kapper. Opvallend is dat werkenden liever in stilte naar de kapper gaan dan niet-werkenden. Wellicht komt dit doordat ze op hun werk al vaker moeten praten en de kapper juist zien als een heerlijk rustmomentje.

maandag, 20 juni 2016 15:40

[BLOG] Op haren en snaren [15]

Beoordeel dit item
(0 stemmen)
[BLOG] Op haren en snaren [15]

[blogpost] Op Haren & Snaren [15] | door Walter Postma  @kapsalonrosa
Walter Postma is Kapper en Haarwerk-leverancier bij kapsalonRosa, en geeft trainingen & showpresentaties aan collega-kappers in heel Nederland. Als hobby schrijft deze ondernemer (song)teksten voor Lyricle.nl. In deze column schrijft hij over zaken uit het dagelijks leven,bespiegelingen op de actualiteit en geeft af en toe vrijblijvende adviezen… 

Pagina 1 van 91

Nog geen TOPHAIR Magazine abonnee? Profiteer nu!

Nog niet bekend met TOPHAIR Magazine? Probeer dan 3 nummers op proef voor slechts € 10,-. Zonder verdere verplichtingen! Na ontvangst van het derde nummer stopt automatisch de verzending en dus ook uw proefabonnement.

Ik wil een proefabonnement

Spoor & Partners Uitgeefdiensten B.V.TOP HAIR Benelux is een uitgave van:

Spoor & Partners Uitgeefdiensten B.V.
Postbus 20
2040 AA Zandvoort
Tel: 023 574 08 81
E-mail: contact@tophair.nl