vrijdag, 31 juli 2015 09:27

NIEUW: Alterna Caviar Repairx

Beoordeel dit item
(0 stemmen)
NIEUW: Alterna Caviar Repairx

Alerna voegt 2 nieuwe producten toe aan de bestaande Caviar Repairx productlijn. Producten die het haar beschermen en haarbreuk tegengaan. Hierdoor wordt lang haar voor meer vrouwen een mogelijkheid.

dinsdag, 28 juli 2015 11:19

HAARKUNSTENAAR HESTER WERNERT-RIJN

Beoordeel dit item
(1 Stem)
HAARKUNSTENAAR HESTER WERNERT-RIJN

Interviews met de créme de la créme van de Nederlandse kapperswereld, waarbij elke keer het stokje wordt doorgegeven aan een collega die hij of zij bewondert. Haarstylist/ondernemer Henk Schenkels van  Sjenkels gaf het ‘stokje’ door aan Coiffure Award winnares Hester Wernert-Rijn van MOGEEN

zaterdag, 25 juli 2015 11:25

Wahl komt met digital "Wahl street News"

Beoordeel dit item
(0 stemmen)
Wahl komt met digital "Wahl street News"

Wahl is een merk dat al in 1919 haar eerste tondeuze introduceerde. Bij kapperszaken was behoefte aan goed gereedschap en al snel werd het assortiment uitgebreid met föhns, scharen en krulborstels. Nu, bijna 100 jaar later, maakt Wahl nog steeds kwaliteitsproducten. Ze hanteren nog steeds dezelfde filosofie uit hun beginjaren: dichtbij de eindgebruiker, samen zoeken naar verbeteringen en kansen voor de producten en diensten. Dat blijkt, Wahl komt nu ook een magazine, dat makkelijk op de tablet bekeken kan worden.

Beoordeel dit item
(0 stemmen)
‘We think stylist’ is visie achter nieuwe lijn Kerasilk

De nieuwe Kerasilk premium haarverzorging biedt exclusieve technologieën in combinatie met hoogwaardige ingrediënten, vijf salon services die zijn af te stemmen op individuele behoeften en een eersteklas assortiment verzorgingsproducten voor thuis – voor uitzonderlijke resultaten en langdurige verandering. Met Kerasilk services zorgen stylisten ervoor dat hun klanten verliefd worden op hun haar.

Pagina 1 van 61

Nog geen TOPHAIR Magazine abonnee? Profiteer nu!

Nog niet bekend met TOPHAIR Magazine? Probeer dan 3 nummers op proef voor slechts € 10,-. Zonder verdere verplichtingen! Na ontvangst van het derde nummer stopt automatisch de verzending en dus ook uw proefabonnement.

Ik wil een proefabonnement

Spoor & Partners Uitgeefdiensten B.V.TOP HAIR Benelux is een uitgave van:

Spoor & Partners Uitgeefdiensten B.V.
Postbus 20
2040 AA Zandvoort
Tel: 023 574 08 81
E-mail: contact@tophair.nl